Japánban

13. nap: Újra fent...

2016/11/13. - írta: kodomo

... a hegyen. 

Nórinak egyik nap jött egy intuíciója, hogy menjünk vissza a Kuramára, ezért úgy alakítottuk a napokat, hogy ez is beleférjen még a tervezett programok közé. Közben kaptunk tanácsokat arra nézve, miket érdemes megnézni, ha már ott vagyunk, milyen útvonalon érdemes sétálni, így megpróbáltuk most ezt az utat bejárni.
Csodálatos ez a hegy. Különös energiája van. Erről többet nem nagyon tudok írni, nincsenek rá szavaim. Amit talán leírhatok, az az, hogy mind a hárman több helyen is hálát adtunk az Égieknek, s mindazoknak, akik segítettek, hogy itt lehessünk. Az Usui Szellemi Iskola Közösség gyógyítói és tagjai, támogatói nélkül, az Országos Reiki Együttműködés, egykori vagy mostani kezeltjeink és még sok-sok mindenki támogatása nélkül ez az út sem jöhetett volna létre. A kapu kinyílt (nem csak nekünk!), de természetesen bármikor be is záródhat, ez még nem a végállomás, továbbra is dolgozni kell. Remélem, mindenki, aki közvetlenül vagy közvetve segített, hogy idáig eljuthassunk, részesülhet majd ennek az útnak az áldásaiból is.

Igazából az egész nap a Kuramához való utazással, az ottani sétával és a visszaúttal ment el. Mert az új szállásunk már jóval messzebb van onnan, mint az előző volt. 
Szerintem sokat kaptunk a mai naptól is mindannyian, bár a végére Gyurira rátört egy rettentő nagy fáradtság, az elmúlt 8-10 év terhei most kezdenek rajta kiütközni fizikailag. Ma elmegy korán lefeküdni, reméljük, hogy holnapra már jobban lehet. Nóri egész úton sokat kezelte Gyurit, hogy jobban lehessen, sokszor éjjel is, alig aludt 2-3 órákat naponta. 

A mai nap végén itt is szeretném megköszönni mindenkinek, akivel ezen a hosszú úton együtt idáig jutottunk. Bár személyesen is megölelhetnénk mindannyiótokat, olyan sokan vagytok, olyan sokfelé! De remélem, az energia majd Titeket is megtámogat, mert mindaz, ami ezen az úton megvalósulhatott, a Ti eredményetek is. Olyan csodálatos ez az egész... Hálával, szeretettel, tiszta szívemből ölelve Titeket, búcsúzom mára. <3 

komment
süti beállítások módosítása