Japánban

5. nap, a célbaérés 2. napja.

2016/11/05. - írta: gyfodor

A képzés 2. napján már reggel meglepetések várnak: Doi szenszei felesége mindenkit meghivott a vacsorára saját pénzén, nagy hálával elfogadjuk. S a másik meglepetés: Jövő héten ellátogathatunk Usui mester szülőfalujába, s vár ránk ott egy meglepetés, és az eredeti szervezet egyik mestere fog minket kalauzolni. Sinkanzennel kell eljutni a közelébe, mert messze van, s onnan már kalauzolnak minket. Na, erre anyagilag nem számitottunk, nem vettünk most Rail Passt, gyorsan kiszámoljuk, hogy állunk anyagilag - hálisten ráhagyással tervezek mindig utat, igy ez az út még bele fog férni, sőt még egy Kuramára, mert máris szeretnének Evéék visszamenni. 

Azt tudni kell, egy program a képzés, egy másik a két találkozó közül az egyik, egy harmadik a 2. találkozó, az utána lévő napokon. Utóbbiakra más mesterek is érkeznek külföldről, japánból, egyikre japánból gyakorlók is, érdeklődők is érkezhetnek s vannak közülünk akik már a képzés utolsó napjának estéén hazamennek. Tehát nem ugyanaz a társaság lesz folyamatosan, s Usui szülőfalujához a kirándulás ismét egy külön program, amire mi is elmehetünk.  Bekerülünk a 16 ember közé, akik mennek.

Ismét egy csoda Japánban, nagyon nyilnak a kapuk tovább...  Ennyit azoknak az állitásoknak a valóságtartalmáról, amit Magyarországon hangoztat, terjeszt honlapjain illetve szóban a MATURE reiki egyesület néhány tagja arról, hogy az eredeti szervezet milyen elzárkózó, hogy nyugatiakkal szóba se állnak, meg sem érdemes próbálni, semmit nem adnak ki információkat, már csak öreg tagjaik vannak, csak 8 tanitójuk van, hamarosan kihalnak, stb.... Nekem meg a polcomon sorakoznak 2009 óta a tőlük kapott kiadványok. Doi szenszei már 2003-ban cáfolta, úgy lenne ahogy a Mature reiki egyesület honlapján állitja 2016-ban is.  

Estére a vacsorára már nem vagyok jól. 5 000 mg C vitamint szedtem már be, én hazamegyek pihenni. Már a vonaton érzem, bizony itt a tüdőgyulladás, otthon már teljesen biztos, kezelem magam mig a lányok este hazaérnek. Elmondom, itt a tüdőgyulladás, már pihennem kell. Holnap nélkülem mennek, de már mindent ismernek hogy jutnak el. Nóri este 23 órától 4 órán át kezeli a tüdőket nálam - addig nem hagyja abba a kezelést, mig a betegséget vissza nem forditja. 4 órát alszunk mindössze ezen az estén, Eve kicsit többet hálisten, végre el tud aludni korábban mint mi. 

komment
süti beállítások módosítása